Restaurant De Beleving in Asten: van harte welkom

Nu wij u hier ontvangen en voor u mogen koken voelt u zich dan vooral helemaal thuis en geniet! Ervaar en beleef de passie waarmee chefkok Ton van Melis uw gerechten bereidt. Zijn creativiteit en smaakontwikkeling komt vanuit een culinair hart dat zijn oorsprong diep geworteld ziet in de liefde voor het goede en "Bourgondische leven".

Proef daarin de betrokkenheid en het thuisgevoel voor de "Familia"! Laat u meenemen in dit bijzondere "thuiskomen" dat gastvrouw Mirjam van Melis met haar "zwarte brigade" vorm geeft in een spontaan en ongedwongen contact. Schroom niet voor hilariteit, humor, kritiek of zwijgen. Lach, huil, zoen en voel u thuis waardoor uw verblijf een unieke beleving wordt.

De smaak en ambachtelijkheid van de keuken proeft u ook terug in onze wijnen en bieren. Zij zijn afkomstig uit voortreffelijke wijnhuizen en kleine ambachtelijke bierbrouwerijen. Voor u alleen het beste op tafel!

Welkom in "De Beleving"! Vergeet even uw zorgen, geniet nu van het moment en laat u meenemen op een van onze culinaire reizen.

Ton & Mirjam van Melis en team.

Openingstijden
woensdag t/m zondag geopend vanaf 12:00 uur
(maandag en dinsdag gesloten)

HuisregelsAfhaalmenu

Wilt u ook tijdens de coronacrisis genieten van onze gerechten? Dat kan! U kunt hiervoor telefonisch bestellen (0493-697691). Ook kunt u online bestellen door het online bestelformulier in te vullen en te versturen.

Artikel over onze chefkok:
Klik hier voor een vergroting Klik hier voor een vergroting.